Skip to main content

Rekruttering

I Vizer har vi ett mål - å knytte de riktige menneskene og virksomhetene sammen.

Dette er en oppgave vi ikke tar lett på, men det skal være lett å samarbeide med Vizer.

Rekrutteringsprosessen med Vizer

Vi er svært klar over at det ikke finnes noen metoder for å eliminere feilansettelser. Derfor er det  alltid knyttet mye spenning til en rekrutteringsprosess. Gode forberedelser og god gjennomføring vil øke treffsikkerheten. Vi går aldri på akkord med kvalitet, og vi drifter aldri bort fra målet.

Jobbanalyse

Grunnlaget for en vellykket rekrutteringsprosess ligger i jobbanalysen. Og slik vi ser det skal den sikre gode rammer for din virksomhet. Det handler om innsikt og forståelse i ansettelsesbehovet. Og å sette av nok tid. Det handler også om prioriteringer - og vår prioritet er å sikre verdi for din virksomhet og kandidatopplevelsen.

Vi setter mennesket først

Mennesker er spennende. Kunnskap og kompetanse, styrker og begrensninger – pakket inn i erfaringer og gode historier. Det handler rett og slett om å forstå mennesker. Karriereønsker og bedriftskultur.

Onboarding

Det handler om å ha en plan for den nyansatte i tiden før og etter oppstart. En introduksjonsplan som sikrer en “flying start” og et godt tillitsforhold. Vizer er en god støttespiller i denne fasen.

Spesialisert innen salg og teknisk

Uansett hvordan vi vender og vrir på det, kommer vi alltid frem til at det handler om trygghet og tillit. Og leveranse. Derfor vi blir valgt som rekrutteringspartner.

Når du vet hva du leter etter, så er det lettere å finne det. Velkommen til å ta del i vår reise.