Skip to main content

Hvem vi er

Vizer hjelper deg med å finne det riktige mennesket som du savner i din bedrift. Denne nøye utvalgte personen som dere enten har mistet eller trenger for å utvikle dere og vokse videre.

I samarbeid med Vizer vil du oppleve at vi byr på alt vi har av kompetanse, modeller og verktøy. Våre oppdragsgivere skal oppleve det faglig nyttig og utviklende å samarbeide med en rådgiver i Vizer.

På lik linje som en nyansettelse er en strategisk viktig utvikling av et selskap, er ny jobb et viktig valg for en kandidat. Vi forplikter å være den gode sparringspartneren!

I Vizer synliggjør vi forskjellene og holder oss til det vi kan – god rekrutteringskommunikasjon og kvalitet i alle ledd.

Morten Setsaas

T: 909 96 492
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vår gründer og eier. Tidligere fotballspiller og en midtbanekriger, med YNWA på armen og digger Beatles-byen. Har røtter i Portugal og fire år med psykologistudier i Australia. Er blitt bitt av en white-tail, sparket av en kenguru - to ganger, og jaget av et altfor aggressivt villsvin. Ellers? Noe ukonvensjonell med en god dose lidenskap, elsker årets alle sesonger og muligheten til å dykke i fastlåste jobb-tankemønstre. Det er blitt sagt at han ikke vil gi seg før han har en statue på Hvaltorvet. Og ja, han hater nettroll.

Trond A. Fischer

T: 905 76 345
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trond har alltid hatt litt dårlig tid. Han er født i vakre Tynset på hjemreise fra Østlandet til Trondheim, 12 min etter at de ankom Sjukestugu. Han fikk sitt navn etter Tronfjell og oppdaget tidlig en reisetrang. Han har bodd i Tyskland, i tillegg til oppdrag i Moskva, Praha, Bangkok og London. Trond er en tallknuser av rang, har mange bokstaver på førerkortet, og glemmer aldri en bursdag. Den store roen senker seg rundt Trond, og han elsker sitt fag.