Skip to main content
Vizer – et unikt rekrutteringsbyrå som dyrker forskjellene

Vizer – et unikt rekrutteringsbyrå som dyrker forskjellene

Rekruttering handler om å se, dele og gi råd. Det gjelder både overfor den enkelte kunde og den enkelte kandidat. I Vizer lar vi enhver seriøs henvendelse danne grunnlaget for en god samtale.

En knallsterk CV alene er ikke nok. Ei heller gode attester og plettfrie referanser. I Vizer tror vi nemlig ikke på etiketten «best», verken i beskrivelsen av kandidat eller prosess. Det vi tror på er «riktig». Riktig kandidat skal matches med riktig type bedrift. Det er i dette skjæringspunktet at suksessen oppstår. Vellykket input er vinnende output!

Vizer styres ikke av tunge prosesser. Tvert imot plasserer vi mennesket i førersetet, eller rettere sagt menneskelige behov og menneskelige forskjeller. Vi mener at ekte engasjement, driv og delingsholdning er levende – ikke automatisert.  

Utfordrer det etablerte
Vi skal selvsagt utfordre og være tydelige på hvilke forventninger vi stiller. Men Vizer skal også være en god sparringspartner – både når det gjelder fag og utvikling. Vi er offensive og tør å riste litt i etablerte sannheter. Som vår kunde skal du få tilført reell innsikt, som du kan bruke til å løse dine utfordringer. Det du sitter igjen med er økt måloppnåelse og bedre resultater.

Dette får du som Vizer-kunde
Vi kaller oss ikke unike uten grunn. Det er blant annet fordi vi kan levere tilpassede løsninger, fleksibilitet, fagforståelse og genuint engasjement – en slagkraftig kombinasjon som gir best sluttresultater. Vi brenner rett og slett for rekrutteringsfaget.

Leveransemetodikken i Vizer skal kjennetegnes av følgende;

  1. Vi forankrer alltid målene før vi starter.
  2. Vi involverer deg som kunde fra første stund – de beste resultatene skaper vi sammen.
  3. Vi er din rådgiver også utover selve rekrutteringsprosessen – fagforståelse er nødvendig for å snakke samme språk.

 

Ønsker du å vite mer? La oss ta en prat