Skip to main content
Hvilken forskjell gjør du - og hvorfor?

Hvilken forskjell gjør du - og hvorfor?

Det store spørsmålet! 

I 2007 satt jeg i finaleintervju til stilling som kandidatmegler i Manpower Direkte - denne gang med det jeg opplevde å være "syvende far i huset". Jeg følte at han kunne se rett igjennom meg! Jeg husker at jeg ikke var nervøs de to foregående intervjurundene, men​ akkurat​ denne gangen kjente jeg pulsen hamret ustanselig. 

Halvveis inn i samtalen fikk jeg et spørsmål jeg aldri vil glemme; hvor er du, eller hva gjør du om 10 år?  

Hva svarer jeg her tenkte jeg? Jeg hadde vel ikke den fjerneste ideen om hva jeg gjør om 10 år!

​Etter noen sekunder med indre dialog svarte jeg - ganske så tydelig og direkte - da har jeg forhåpentligvis lært meg så mye på godt og vondt ​​​at jeg kan "stå på egne ben" og driver eget selskap. 

I oktober er det nøyaktig 10 år siden jeg ga det svaret - og drømmejobben, ja den har jeg i dag! 

Hvilken forskjell vil du gjøre - og hvorfor?

Vi kan alle utgjøre en forskjell - min oppfatning er bare den at noen er mer tydelig på hvilken forskjell de ønsker å gjøre og hvorfor! De kommuniserer et definert mål, en konkret plan for gjennomføring og kanskje viktigst av alt - de utviser holdningen til å løse hindringene som ​oppstår ​underveis. De har en ekstra sterk LIDENSKAP! 

Hvilken​ forskjell​ ønsker du å gjøre i stillingen du har? Kanskje enda viktigere, er dette noe du er bevisst før du går i intervjuet? Kommenter gjerne :-)

Les hvordan Thomas Karlsen, studenten som gikk fra å være skeptisk til overbevist, landet drømmejobben: LinkedIn ga meg jobb!